InfoFoto: Nova.rs

Gorela tri automobila na Pivari (FOTO)

Autor: InfoKG
13:30 | Četvrtak, 21 01 2021

Na Pivari, u Gundulićevoj ulici, rano jutros su gorela tri automobila, od kojih su dva potpuno izgorela, a jedno je oštećeno, kao i deo fasade na obližnjoj zgradi, potvrdili su iz kragujevačke policije za InfoKG. Požar je ugašen brzom intervencijom vatrogasaca i sprečeno je širenje vatre na obližnju zgradu. Iz ovdašnje Policijske upravre su saopštili za InfoKG da je uviđaj u toku, kao i da je najverovatnije centar požara nastao u motornom odeljenju jednog od vozila. 

U naselju Pivara jutros oko 4 sata došlo je do požara, a gorela su tri automobila. Potpuno su izgorela dva automobila Fiat Multipla i Pežo 407, a ošetećeno je vozilo Reno Laguna. Od posledice požara vidljiva su i oštećenja na delu fasade zgrade pored koje su ova vozila bila parkirana.  

Brzom intervencijom Vatrogasno-spasilačke brigade Kragujevac požar je lokalizovan i sprečeno je dalje širenje vatre na obližnju zgradu. 

Iz kragujevačke Policijske uprave su potvrdili za InfoKG da su gorela tri autombila na Pivari. Saopštili su da na svu sreću povređenih nije bilo, kao i da je uviđaj u toku. Dodaju da će se nakon istrage biti utvrđene činjeniče okolnosti pod kojima je došlo do požara. 

Iz kragujevačke policije su poručili i da je najverovatnije centar požara nastao u motornom odeljenju jednog od vozila. 

FOTO: Nova.rs

Galerija slika