InfoFoto: kragujevac.rs

Gradske ulice očišćene, ekipe Sektora za vanredne situacije u pripravnosti

Autor: InfoKG
09:37 | Ponedeljak, 06 02 2023

Na osnovu informacije koju je Operativni centar 112 dobio od rukovodioca Zimske službe u JKP Šumadija, na teritoriji grada Kragujevca trenutno su četiri ekipe na terenu i to za seosko područje gde se posipa so i agregat. Gradske ulice su očišćene, kaže Zoran Kočović, načelnik Uprave za vanredne situacije u Kragujevcu.

Na osnovu ostvarenog kontakta Operativnog centra 112 sa Zimskom službom PZP Kragujevac na teritoriji Šumadijskog upravnog okruga, svi putni pravci su prohodni. Na terenu je trenutno angažovano šest ekipa. Na putnim pravcima prvog prioriteta se posipa so, a na putnim pravcima drugog prioriteta so i agregat.

Kočović kaže da su na teritoriji opština Aranćelovac i Topola (državni putevi), svi putni pravci prohodni. Na terenu je trenutno jedna ekipa Zimske službe, na putnim pravcima prvog prioriteta se posipa so, a na putnim pravcima drugog prioriteta so i agregat.

Ekipe Sektora – kragujevačke Uprave za vanredne siruacije su u stanju pripravnosti, a za svaku pomoć građani mogu da se obrate Sektoru na brojeve 034-193 i 034-1985.

Načelnik Uprave Zoran Kočović apeluje da se u naredna 24 sata ne kreće bez preke potrebe na put i da se poštuju preporuke nadležnih službi.