Info

Haos u Lole Ribara: Masovna tuča, pucnji, ljudi bežali na sve strane

Autor: Jovana Mladenović
15:17 | Petak, 16 12 2016

Masovna tuča dogodila se oko jedan sat iza ponoći u ulici Lole Ribara kada se sukobila velika grupa muškaraca, a intervenisalo je nekoliko policijskih partola koje su pucnjima u vazduh sprečile da ne dođe do težih posledica. U toku je pregledanje snimaka video nadzora iz okolnih lokala, a nekoliko lica je privedeno na licu mesta.

Razjarena masa muškaraca potukla se i gađala kamenicama i ostalim predmetima koje su im se našli pod rukom. Na sreću, u blizini je bila jedna policijska patrola, a ubrzo se priključilo još par njih. Kako bi rasterali vinovnike ove tuče i sprečili da stradaju i slučajni prolaznici i napravi se velika materijalna šteta, pripadnici MUP-a ispllili su dva projektila u vazduh.

Nekoliko lica privedeno je na licu mesta, a više njih je odatle pobeglo. Policija je uzela snimke video nadzora okolnih lokala i utvrđuje okolnosti pod kojima je do tuče došlo, detalje ovog događaja i identifikuje učesnike. Nekoliko lica već je privedeno. Nakon toga, Tužilaštvo će se izjasniti ima li elemenata krivičnog dela i "podeliti" krivične, odnosno prekršajne prijave.

Za sada nema informacija da je neko u tuči zadobio teške povrede.