Info

UHAPŠEN mladić koji je ukrao automobil usred dana u centru grada i njime otišao da opljačka pekaru

Autor: Jovana Mladenović
14:20 | Sreda, 27 11 2019

Kragujevčanin M. M. (1998) uhapšen je zbog krađe automobila marke Citroen, koji je bio parkiran, ali ne i zaključan, u ponedeljak u centru grada. Tim vozilom se poslužio da se odveze do jedne pekare, koju je pokušao da opljačka preteći radnici nožem.

Kragujevačka policija saopštava da je uhapsila M. M. (1998) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila i razbojništvo u pokušaju.

UKRADEN auto usred dana u centru grada: Vozač ostavio ključeve u bravi, lopov iskoristio priliku

Kako smo ranije pisali, autombil je bio parkiran na početku ulice Lole Ribara i ukraden u ponedeljak 13,30 časova, tako što je vozač ostavio ključeve u bravi, a lopov iskoristio priliku, seo u kola i udaljio se u nepoznatom pravcu.

Sumnja se da je M. M. oduzeo automobil, a potom se odvezao do jedne pekare i, uz pretnju nožem, od radnice pokušao da ukrade novac.

Policija je pronašla oduzeti automobil koji je vraćen vlasniku, kao i nož koji je, kako se sumnja, koristio prilikom pokušaja razbojništva.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Kragujevcu.