Info

Humanitarni bazar za Andreja Milekića u Velikom parku

Autor: Jovana Mladenović
14:00 | Subota, 24 09 2022

Humanitarni bazar, na kome će se prikupljati donacije za pomoć pri lečenju Andreja Milekića (2003), biće organizovan sutra u Velikom parku. Njemu možete pomoći i putem fondacije Budi human, slanjem SMS-a sadržine 1290 na 3030, kao i oplatom na tekuće račune.

Andrej je 23.07.2021. godine prilikom skoka u bazen zadobio tešku povredu vratnih pršljenova i kičmene moždine. Dijagnostikovana mu je kvadriplegija.

Već 6 meseci provodi na Klinici za rehabilitaciju gde je uz veliku želju i rad uspeo da oporavi ruke ali to je nedovoljno da vodi samostalan život. Noge su i dalje bez ikakve funkcije.

Porodica je do sada lečenje finansirala sama i iscrpela sve resurse. Andrejeva volja za ozdravljenjem prevazilazi sva očekivanja, ali mu je neophodna finansijska podrška svih ljudi dobre volje.

Sredstva su mu potrebna za lekove, suplemente, potrošni medicniski materijal, specijalističke preglede, fizikalne kinezi i radne terapije, hiperbaričnu komoru, robotiku, elektrostimulaciju, ortopedska pomagala, rehabilitacije, troškove prevoza.

Da bi Andrej nastavio sa lečenjem i rehabilitacijom potrebni smo mu svi mi!