InfoFoto: Facebook/Za Minjinu šansu

Humanošću podržite MINJU i naše sportiste, ispunite sva sedišta na tribinama

Autor: Jovana Mladenović
14:00 | Ponedeljak, 30 11 2020

Grad Kragujevac i SPD „Radnički“ su za našu malu sugrađanku Minju Matić pokrenuli veliku humanitarnu akciju kojom u vreme pandemije žele da pruže podršku našim sportistima i da, pre svega, omoguće da Minja u svojoj najtežoj životnoj borbi izađe kao pobednik. Fotografijama onih koji šalju SMS poruke za Minjino lečenje će se, nadamo se, popuniti tribine "Jezera" i "Čika Dače". 

Stadion Čika Dača ima oko 15.000 sedišta, a SBB Hala jezero oko 3.700.

Akcija je zamišljena tako da svako od nas, kada bude poslao tri SMS poruke sadržine 845 na 3030, napravi snimak ekrana poslatih poruka i zajedno ih sa svojom fotografijom pošalje na Viber broj 064/4588473 marketing službe SPD „Radnički“. Svaka fotografija osobe koja bude poslala poruku, biće odštampana i postavljena na sedišta tribina SBB Hale jezero i stadiona Čika Dača. 

Marketing služba SPD „Radnički“ će svakodnevno postavljati fotografije na tribine naših sportskih objekata i stajaće tu dokle god imamo slobodnih sedišta. 

Želja organizatora je da sva ta humana lica i njihov čin budu vidljivi svima i da pošaljemo snažnu poruku zahvalnosti grada Kragujevca i sportista.