Info

InfoKG: Nema mesta botovskim ratovima, uvredljivim i nepristojnim komentarima na našim stranicama

Autor: InfoKG
14:00 | Četvrtak, 21 05 2020

Gradski informativni portal InfoKG doneo je odluku da na svojim Facebook i Instagram stranicama ubudće uklanja pogrdne, uvredljive i neprimerene komentare, koji su uglavnom na račun političkih ličnosti koje će participirati na predstojećim lokalnim izborima 21. juna.  

Lokalni izbori se bliže, pa se stranke sve više aktiviraju i predstavljaju svoje programe javnosti putem medija i društvenih mreža, a te objave izazaivaju različite reakcije kod građana. Naravno da svako ima pravo na svoje mišljenje, ali smatramo da, ipak, sve to treba da bude na jednom civilizovanom nivou bez psovki i vređanja. Uglavnom su takvi komentari napisani sa lažnih profila, bez ili sa tuđim fotografijama, što svakako ukazuje na to da je reč o međusobnom prepucavanju stranačkih botova.

Zbog toga je portal InfoKG odlučio da ubuduće uklanja neprimerene i uvredljive komentare sa objava na našim Facebook i Instagram profilima. 

Naša stranica neće biti mesto gde će sa lažnih profila ratove voditi botovi političkih organizacija. Svakako da su naši čitaoci i dalje u prilici da komentarišu naše objave na civilizovan način i bez vređanja, kao što su to činili i do sada”, odlučio je kolegijum portala InfoKG.