Info

InfoKG opet srušio sve rekorde: Za manje od 24 časa gotovo 350.000 poseta

Autor: Branko Vukašinović
15:30 | Četvrtak, 29 04 2021

Gradski informativni portal InfoKG srušio je sopstvene rekorde posećenosti, a u prilog tome govori i podatak da je naš sajt tokom jučerašnjeg dana ostvario oko 350.000 poseta, pokazuju zvanični podaci sa Google analitike. Ovo je još jedan dokaz da se InfoKG svrstava među najposećenije portale lokalnog karaktera u čitavoj zemlji i ubedljivo je najčitaniji sajt u gradu. 

Najveći broj poseta, oko 250.000, juče je ostvario samo tekst Kako se prijaviti za 30€, a potom slede i ostale aktuelene teme iz našeg grada, među kojima je i Medicinski tim UKC Kragujevac sačuvao život Aranđelovčaninu, koji je zbog Korone proveo 75 dana na respiratoru

Pored toga, InfoKG je takođe u poslednjih 30 dana po prvi put premašio brojku od 2 miliona poseta mesečno. Na ovaj način nastavljamo dominaciju na gradskom tržištu informacija koje privlače najveću pažnju Kragujevčana. 

Zasluge za tako veliku posećenost idu Vama dragi čitaoci, koji ste doprineli da portal InfoKG zabeleži ovakav uspeh. Očekujemo da će se trend rasta poseta nastaviti i u narednim mesecima 2021.   

Hvala Vam što nas čitate, a mi ćemo se truditi da Vas, kao i do sada, informišemo o svim najbitnijim dešavanjima u gradu objektivno i na vreme.