Info

InfoKG ostvario više od POLA MILIONA poseta u januaru

Autor: Branko Vukašinović
12:00 | Ponedeljak, 03 02 2020

Gradski informativni portal InfoKG nastavlja da obara rekorde posećenosti, a u prilog tome govori i podatak da je naš sajt samo u januaru ostvario više od pola miliona poseta, tačnije 508.000. Ovo je još jedan dokaz da se InfoKG svrstava među najposećenije portale lokalnog karaktera u čitavoj zemlji i ubedljivo je najčitaniji sajt u gradu. 

Najveći deo poseta beleže lokalne dnevne informacije iz različitih aspekata života, ali i autorski tekstovi naših novinara koji doprinose ne samo rastu broja poseta, već i kredibilitetu i kvalitetu portala. 

Pored rubrike Info, veliku posećenost beleži i rubrika 50 najmoćnijih u Kragujevcu. Tradicionalno, ova lista izaziva veliku pažnju javnosti, pa nas mnogi zbog nje kritikuju, ali i hvale. Veliki broj poseta beleži i rubrika Kragujevčani, a čitaocima portala InfoKG privlače pažnju i rubrike Skver i Poslovi, u okviru kojih, pored zanimljivosti, preporučujemo koje restorane posetiti, u kojim buticima i prodavnicama pazariti, ali i gde pronaći posao.  

Zasluge za tako veliku posećenost idu Vama dragi čitaoci, koji ste doprineli da portal InfoKG zabeleži ovakav uspeh. Očekujemo da će se trend rasta poseta nastaviti i u narednim mesecima 2020.   

Hvala Vam što nas čitate, a mi ćemo se truditi da Vas, kao i do sada, informišemo o svim najbitnijim dešavanjima u gradu objektivno i na vreme.