InfoFoto: Arhiva

InfoKG saznaje: Nezadovoljni članovi SPS-a tražili smenu rukovodstva u Kragujevcu

Autor: Branko Vukašinović
13:00 | Sreda, 13 11 2019

Grupa nezadovoljnih članova Socijalističke partije Srbije upala je juče u prostorije ove političke organizacije tražeći smenu rukovodstva Gradskog odbora stranke, nezvanično saznaje InfoKG. Predsednik Gradskog odbora SPS-a Ivica Momčiović nije želeo da komentariše ovu situaciju. 

Navodni razlog za upad je taj što su odbornici SPS-a na poslednjoj sednici Skupštine grada glasali da jedna ulica u Kragujevcu dobije naziv po Đeneralu Draži Mihailoviću. Međutim, prema našim nezvaničnim saznanjima, pravi razlog je nezadovoljstvo dela članstva radom funkcionera Gradskog odbora, načinom upravljanja i njihovim planovima za buduće političko delovanje.  

Nezadovljni članovi Socijalističke partije Srbije najavili su za sutra okupljanje u većem broju kako bi predsedniku Gradskog odbora SPS-a i zameniku gradonačelnika, Ivici Momčiloviću, “oteli fotelju koja mu ne pripada”, kaže izvor portala InfoKG dobro upućen u pomenutu situaciju. 

Kontaktirali smo ovim povodom predsednika Gradskog odbora SPS-a i zamenika gradonačelnika, Ivicu Momčiloviću koji je rekao da u ovom momentu ne želi da komentariše spornu situaciju. 

Portal InfoKG će narednih dana ispratiti situaciju u Gradskog odboru Socijalističke partije Srbije u Kragujevcu i pokušati da dobije komentare aktera.