InfoFoto: kragujevac.rs

InfoKG saznaje: Nikolić dobio podršku Izvršnog odbora SNS-a da sastavi odborničku listu

Autor: Branko Vukašinović
14:30 | Ponedeljak, 25 05 2020

Predsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke, Radomir Nikolić dobio je podršku Izvršnog odbora SNS-a da sastavi lista kandidata za odbornike u lokalnom parlamentu za predstojeće izbore, pa se na osnovu toga može naslutit da će on biti i kandidat za gradonačelnika Kragujevca, nezvanično saznaje InfoKG.

Na sednica Gradskog odbora Srpske napredne stranke, koja je održana sinoć, obelodanjeno je da će Radomir Nikolić sastavjati listu kandidata za odbornike u lokalnom parlamentu za predstojeće izbore, a za to je dobio podršku od Izvršnog odbora SNS-a. 

Ovim potezom se može naslutit da će upravo Radomir Nikolić biti kandidat SNS-a za gradonačelnika Kragujevca, iako je u javnosti nekoliko puta njegova kandidatura za predstojeće lokalne izbore dovođena u pitanje zbog više struja koje postoje u kragujevačkoj Srpskoj naprednoj stranci. 

Do, uslovno rečeno, pomirenja više “struja” u kragujevčakom SNS-u, došlo je “zahvaljujući” predsedniku Izvršnog odbora Srpske napredne stranke, Darku Glišiću, koji je, kako nezvanično saznajemo, kragujevačkim naprednjacima rekao da sve međusobne razmirice ostave po strani, kako bi ostvarili što bolji izborni rezultat u Kragujevcu.   

Kako InfoKG nezvanično saznaje na sednici je odlučeno i da šef Izbornog štaba bude Nikola Dašić.