Info

InfoKG slavi 1. rođendan

Autor: Branko Vukašinović
09:00 | Sreda, 21 09 2016

Dragi Kragujevčani, portal InfoKG danas slavi 1. rođendan. Prošlo je tačno godinu dana od kako smo počeli sa radom i objavili prvu vest na našem sajtu.

Za godinu dana objavili smo više od 5.000 tekstova o dešavanjima u Kragujevcu. Od samog početka trudimo se da vas informišemo o lokalnim, važnim i aktuelnim temama objektivno i na vreme. U prilog tvrdnji da to radimo kako treba govori i činjenica da smo do sada ostvarili više od 1,5 miliona jedinstvenih poseta.

Najposećenija rubrika na našem portalu u proteklih godinu dana bila je 50 najmoćnijih Kragujevčana. Lista je izazvala veliku pažnju javnosti, a mnogi su nas zbog nje kritikovali, ali i hvalili. Zbog toga ćemo ove godine uraditi novu, ali sada će na njoj biti 100 najmoćnijih u Kragujevcu u 2016. godini. Uskoro više informacija o tome, a do tada pogledajte ovde koji Kragujevčani su po mišljenju portala InfoKG obeležili 2015. godinu.

Veliki broj poseta beleži i rubrika Kragujevčani, jer je napisana na jedinstven i originalan način, baš kao što je takva i životna priča svakog od nas. Pišemo o onima koji su Kragujevčani rodom, ali i onima koji u našem gradu žive i rade, pa se tako osećaju.

Zahvaljujemo vam se što nas pratite i čitate u nadi da ćete to činiti i ubuduće, a mi ćemo vas i dalje informisati o najbitnijim dešavanjima u Kragujevcu.