Info

InfoKG slavi 2. rođendan

Autor: Branko Vukašinović
12:10 | Četvrtak, 21 09 2017

Dragi Kragujevčani, portal InfoKG danas slavi 2. rođendan. U protekle dve godine objavili smo oko 8.000 tekstova o dešavanjima u Kragujevcu i ostvarili više od tri miliona poseta.   

InfoKG je ubedljivo najčitaniji portal u gradu, a po broju poseta trenutno se možemo svrstati u rang i sa pojedinim sajtovima na nacionalnom nivou. U prilog tome govori i činjenica da na mesečnom nivou ostvarimo više od 200.000 poseta.

Najposećenija rubrika na našem portalu je 50 najmoćnijih u Kragujevcu. Lista je izazvala veliku pažnju javnosti, a mnogi su nas zbog nje kritikovali, ali i hvalili. Veliki broj poseta beleži i rubrika Kragujevčani, jer je napisana na jedinstven i originalan način, baš kao što je takva i životna priča svakog od nas. 

Portal InfoKG je početkom ove godine, zbog povećanja broja poseta, prešao na Virtuelni privatni server (VPS) većeg kapaciteta, a krajem juna je redizajniran i značajno unapređen. Na taj način smo omogućili stabilnost i pouzdanost pristupa sajtu, ali i veću brzinu odziva stranicama, odnosno linkovima. Uveli smo i dve nove rubrike Skver i Poslovi, u okviru kojih, pored zanimljivosti, čitaocima preporučujemo koje restorane da posete, u kojim buticima i prodavnicama da pazare, ali i da pronađu posao. 

Zahvaljujemo vam se što nas pratite i čitate u nadi da ćete to činiti i ubuduće, a mi ćemo vas i dalje objektivno i na vreme informisati o najbitnijim dešavanjima u Kragujevcu. Sugestije, primedbe i obaveštenja možete nam slati na našu Facebook stranicu ili na mail adresu: info@infokg.rs.  

Hvala na poverenju!