Info

InfoKG slavi 5. rođendan

Autor: Branko Vukašinović
10:00 | Ponedeljak, 21 09 2020

Dragi Kragujevčani, Gradski informativni portal InfoKG danas slavi 5. rođendan. U proteklih pet godina objavili smo oko 15.000 tekstova o dešavanjima u Kragujevcu i ostvarili više od 12 miliona poseta. Poslednjih meseci InfoKG beleži znatno veću čitanost, koja premašuje milion poseta na mesečnom niovu sa tendencijom rasta.  

InfoKG je ubedljivo najčitaniji portal u gradu, a po broju poseta možemo se svrstati u rang i sa pojedinim sajtovima na nacionalnom nivou. U prilog tome govori i činjenica da na mesečnom nivou ostvarimo više od milion poseta. 

Najveći deo poseta beleže lokalne dnevne informacije iz različitih aspekata života, ali i autorski tekstovi naših novinara koji doprinose ne samo rastu broja poseta, već i kredibilitetu i kvalitetu portala. 

U cilju da čitaocima omogućimo da lakše dođu do željenog sadržaja, najčitaniji informativni portal u Kragujevcu, InfoKG je maju ove godine redizajniran i značajno unapređen. Novo lice InfoKG-a krasi najmoderniji dizajn, kako desktop, tako i mobilne verzije, kojim postavljamo standarde, kada je u pitanju dizajn informativnih portala. 

Uređivački tim portala InfoKG planira da u narednom periodu znatno obogati sadržaj, a čitaocima su, kao i do sada, na rasplaganju uobičajene rubrike Info, Sport, Kultura, Kragujevčani, Skver, ali i 50 najmoćnijih u Kragujevcu, InfoKG 7 dana i Poslovi. 

Zasluge za tako veliku posećenost idu Vama dragi čitaoci, koji ste doprineli da portal InfoKG zabeleži ovakav uspeh. 

Hvala Vam što nas čitate, a mi ćemo se truditi da Vas, kao i do sada, informišemo o svim najbitnijim dešavanjima u gradu objektivno i na vreme. Sugestije, primedbe i obaveštenja možete nam slati na našim Facebook i Instagram stranicama ili na mail adresu: info@infokg.rs.