Info

InfoKG srušio sve rekorde: Za manje od 24 časa više od 200.000 poseta

Autor: Branko Vukašinović
12:00 | Sreda, 24 06 2020

Gradski informativni portal InfoKG srušio je sopstvene rekorde posećenosti, a u prilog tome govori i podatak da je naš sajt tokom izborne noći i sutradan, odnosno za manje od 24 časa, ostvario više od 200.000 poseta. Ovo je još jedan dokaz da se InfoKG svrstava među najposećenije portale lokalnog karaktera u čitavoj zemlji i ubedljivo je najčitaniji sajt u gradu. 

Najveći broj poseta ostvario je tekst UŽIVO IZBORI 2020, s obzirom na to da smo među prvima objavili preliminarne rezutate lokalnih izbora, a potom slede tekstovi o broju novozaraženih Korona virusom, kao i “Verko čestitao SNS-u pobedu: Pred nama je težak period” i “SNS proglasio pobedu – Dašić: Vidim svetliju budučnost”. 

O rušenju rekorda posećenosti govori podatak da mesečno zabeležimo više od milion poseta, a da smo za manje od 24 časa u periodu od 21. juna od 18 časova do 22. juna do 17 časova zabeležili više od 200.000 poseta.

Zasluge za tako veliku posećenost idu Vama dragi čitaoci, koji ste doprineli da portal InfoKG zabeleži ovakav uspeh. Očekujemo da će se trend rasta poseta nastaviti i u narednim mesecima 2020.   

Hvala Vam što nas čitate, a mi ćemo se truditi da Vas, kao i do sada, informišemo o svim najbitnijim dešavanjima u gradu objektivno i na vreme.