Info

Inkluzivni festival “Čep Festić” u Šoping centru “Kragujevac Plaza”

Autor: Branko Vukašinović
13:00 | Petak, 15 11 2019

Inkluzivni festival “Čep Festić”, četvrti po redu, biće održan sutra od 14 do 16 časova u Šoping centru “Kragujevac Plaza”, u organizaciji Udruženja “Čep za hendikep”. Mališane, ali i njihove roditelje, očekuju brojna iznenađenja u vidu raznovrsnih igara. 

Tokom festivala biće organizovane takmičarske, muzičke, igre koncentracije, memorije i imitacije, a sve sa ciljem da se cela porodica takmiči i zabavi, a ujedno i podigne svest o inkluziji i ekologiji. 

U okviru festivala Crveni krst će prikupljati školski materijal za ugrožene mališane, pa se svi zainteresovani pozivaju da isti doniraju ukoliko su u prilici. 

Udruženje Čep za hendikep već sedmu godinu u saradnji sa brojnim kompanijama, školama, vrtićima i drugim institucijama, ambasadama i pojedincima uspešno realizuje filantropsko ekološku inicijativu prikupljanja čepova čijom se reciklažom nabavljaju ortopedska pomagala. Takođe, Šoping centar “Kragujevac Plaza” od marta ove godine postao je redovan partner na projektu prikupljanja čepova. U “Plazi” svakog dana na prvom spratu možete ostaviti čepove za donaciju.