InfoFoto: Arhiva

Iz KOVID sistema izlaze Zastavina i Ambulanta broj 1

Autor: Branko Vukašinović
13:30 | Petak, 15 01 2021

Zbog manjeg broja pacijenata sa simptomima infekcije Кorona virusa, Zavod za zdravstvenu zaštitu radnika Zastava i Zdravstvena ambulanta broj 1 Doma zdravlja izlaze iz kragujevačkog KOVID sistema. One će raditi još danas, dok će KOVID ambulanta u zgradi ATD-a nastaviti sa zbrinjavanjem pacijenata sa sumnjom na infekciju Кorona virusa. 

Respiratoni centar za febrilna stanja u Zavodu za zdravstvenu zaštitu radnika Zastava, gde dolaze pacijenti sa simtomima Korona virusa, prestaje sa radom večeras u 20 časova. Isti slučaj je i sa KOVID ambulantom u Zdravstvenoj ambulanti broj 1 Doma zdravlja. 

Prema rečima nadležnih, ove dve KOVID ambulante prestaju sa radom zbog manjeg broja pacijenata sa simptomima infekcije Кorona virusa.  

Zdravstvena ambulanta broj 1 kragujevačkog Doma zdravlja od ponedeljka, 18. januara, nastavlja rad sa ne-kovid pacijentima. 

Ambulanta za febrilna stanja i respiratorne infekcije i Dečja KOVID ambulanta, obe u zgradi ATD-a, nastavljaju da zbrinjavaju pacijente sa sumnjom na infekciju Кorona virusa. U KOVID ambulanti u ATD-u od ponedeljka, 18. januara, radiće po osam timova u smeni i to svakog dana od 7 do 22 časa.