InfoFoto: Ujedinjeni protiv nasilja – Nada za Kragujevac

IZBORI: Zgrada Druge tehnicke biće najveće gradsko obdanište - Obećavaju Ujedinjeni protiv nasilja - Nada za Kragujevac

Autor: InfoKG
14:30 | Subota, 18 11 2023

Adaptacijom zgrade Druge tehnicke škole može se napraviti najveći vrtić u Kragujevcu koji može da reši pitanje nekoliko stotina mališana, poručuju iz koalicije Ujedinjeni protiv nasilja - Nada za Kragujevac.  

Saopštenje koje potpisuje kandidat za odbornika koalicije Ujedinjeni protiv nasilja - Nada za Kragujevac, Obrad Turković, u nastavku prenosimo u celosti:

Imali ste prilike da vidite da se kandidat za gradonačelnik SNS Nikola Dašić odlučio na izgradnju novog vrtica od Milion evra na prostoru Gradskog zelenila, na samo 10 metara od postojećeg vrtića Crvenkapa. 

Ujedinjeni postavljaju pitanje da li je normalno da se gradi potpuno novi vrtić, kada se umesto toga za pet puta manji iznos adaptacijom zgrade Druge tehnicke škole može napraviti najveći vrtić u Kragujevcu koji može da reši pitanje nekoliko stotina mališana. 

Dok neki imaju viziju da se na prostoru Kneževog arsenala razvijaju pivnice, razonoda i dokolica, mi imamo viziju da se tu rađaju institucije kulture, obrazovanja i kreativne industrije. 

Ako i vi delite tu viziju sa nama pozivamo Vas da nas 17.12 podrzite na izborima i zaokružite broj 10”, navodi se u saopštenju Obrada Turkovića, kandidata za odbornika koalicije Ujedinjeni protiv nasilja - Nada za Kragujevac. 

*Portal InfoKG svim učesnicima lokalnih izbora omogućio je plasiranje saopštenja u integralnoj verziji, te nismo odgovorni za sadržaj istih. Stavovi izneti u tekstu ne izražavaju nužno našu uređivačku politiku.