Info

Jedna manje: Da li moramo o svakoj udarnoj rupi da pišemo svaki dan da bi se nadležni udostojili da je zakrpe?

Autor: Jovana Mladenović
11:00 | Četvrtak, 18 11 2021

Rupa u ulici Milice Srećković u naselju Erdoglija konačno je, posle našeg višednevnog pisanja, adekvatno sanirana. Samo je jedna u beskonačnom nizu sličnih u gradu, uzeta kao primer, te se pitamo da li o svakoj udarnoj rupi na kragujevačkim ulicama moramo posebno i uporno da "dižemo prašinu" da bi se nadležni udostojili da rade svoj posao?

Razvoj pomenute rupe portal InfoKG prati već dve godine, a poslednjih nekoliko dana svakodnevno smo izveštavali o njoj. Ruinirana putna infrastruktura Kragujevca stigla je kao tema i do nacionalnih medija, te smo ovaj problem u ponedeljak u jutarnjem programu analizirali i sa kolegama TV Nova S. Opširno ovde: "Ulice ko švajcarski sir": Nakon pisanja InfoKG-a rupa u ulici Milice Srećković nasuta, ali i privukla pažnju nacionalnih medija (VIDEO)

Kao što smo svaki put naglašavali i sada napominjemo da smo ovu rupu, koja je zauzimala čitavu širinu ulice, uzeli samo kao jedan od primera bezbroj sličnih kratera na kragujevačkim ulicama. Ima ih toliko da bismo mogli da napravimo posebnu rubriku samo o rupama.

Da li svakoga dana moramo da pišemo o nekoj rupi da bi se nadležni udostojili da rade svoj posao i pruže Kragujevčanima i svima koji prolaze kroz naš grad elementarne uslove poput ulica u iole pristojnom stanju?

U nastavku pogledajte kako je rupa izgledala pre sanacije: