Info

Jesenja promocija TRIGANO PRIKOLICA širom Srbije (FOTO)

Autor: Branko Vukašinović
11:00 | Petak, 05 10 2018

Kompanija “Trigano prikolice” jesenji period koristi kako bi promovisala svoje modele na sajamskim manifestacijama širom Srbije, pa je, između ostalog, učestvovala na 15. Šumadijskom sajmu poljoprivrede, a u decembru će se predstaviti i na Sajmu automobila u Kragujevcu.   

Učestvovanjem na 15. Šumadijskom sajmu poljoprivrede, kompanija “Trigano” želela je da posle dve godine uspešnog poslovanja u Kragujevcu, sugrađanima predstavi najprodavanije modele prikolica, a akcenat je bio stavljen na modele namenjene seoskim potrebama.  Osim u Kragujevcu, kompanija “Trigano” modele prikolica promoviše i širom Srbije. 

U cilju što boljeg promovisanja našeg brenda, naši saradnici širom Srbije, koriste jesenji period za pojavljivanje na lokalnim događajima. Kompanija “Limes”, iz Kruševca je učestvovala na Župskoj berbi u Aleksandrovcu, “Marić centar” iz Kraljeva je učestvovao na Poljoprivrednom sajmu u ovom gradu. Očekuje nas Sajam lova, ribolova u Novom Sadu gde će se pojaviti naš predstavnik X-tim, iz Bačke Topole” kažu u kompaniji “Trigano prikolice”. 

Kompanija "Trigano prikolice" nalazi se u Jagodinskoj ulici bb, u Kragujevcu. Potencijalni kupci sve informacije mogu pronaći na sajtu www.trigano-prikolice.com ili pozivom na broj telefona 034/61-70-512  ili kontaktiranjem naših ovlašćenih predstavnika. “Trigano prikolice” potencijalni kupci  odnedavno  mogu da vide i u ulici Kraljevačkog bataljona 217, u Korićanima. 

Podsetimo, kragujevačka kompanija “Trigano prikolice “ počela je sa radom septembra 2016., kao predstavnik francuske grupacije "Trigano". Grupacija “Trigano”, lider  u proizvodnji  i prodaji auto-prikolica u Evropi, godišnje proizvede oko 120.000 prikolica. Godišnja proizvodnja “Trigano prikolice “ je oko 15.000 prikolica, koje se prodaju širom Srbije i Evrope. 

*PR tekst

Galerija slika