InfoFoto: Ilustracija

Još danas prijava građana za 20€

Autor: Branko Vukašinović
10:00 | Utorak, 30 11 2021

Građani se još danas mogu prijaviti za 20 evra dodatne novčane podrške države, na portalu Uprave za trezor - idp.trezor.gov.rs. Za ovu pomoć treba da se prijave samo oni koji to u maju nisu učinili ili su u međuvremenu stekli pravo, bilo da su postali punoletni ili dobili državljanstvo, prebivalište i ličnu kartu. Novac će građanima biti isplaćen 7, 8. i 9 decembra. Opširnije ovde: Kako se prijaviti za 20 evra?

Ministar finansija Siniša Mali saopštio je da se od 15. novembra do danas za dodatnu novčanu pomoć od 20 evra prijavilo ukupno 87.511 gradjana.

Ostao je još jedan dan da se prijavite preko portala Uprave za trezor idp.trezor.gov.rs, i to ako se iz nekog razloga niste prethodno prijavili za 30+30 evra, ili ako ste u medjuvremenu stekli pravo na ovu pomoć”, napisao Mali na svom Instagram profilu.

Novac će 7. decembra dobiti najpre penzioneri, a zatim 8. i 9. decembra i ostali punoletni gradjani Srbije koji su se za prijavili.

Uložili smo ukupno osam milijardi evra kroz tri paketa pomoći, da pomognemo našoj privredi i građanima Srbije. Svako obećanje koje smo dali isplatili smo u dan i u dinar”, zaključio je Mali.