InfoFoto: Privatna arhiva - Facebook

Još uvek ni traga od Dragana Rankovića, traže ga po Gornjim Grbicama i okolnim selima

Autor: InfoKG
12:30 | Petak, 31 01 2020

Policija, porodica i prijatlji i dalje tragaju za dvadesettrogodišnjim Draganom Rankovićem iz Gornjih Grbica, kome se od utorka gubi svaki trag i čiji je nestanak prijavljen kragujevačkoj Policijskoj upravi. U kragujevakoj Policijskoj upravi potvrdili su za InfoKG da se za Draganom intenzivno traga, da se utvrđuju sve okolnosti, kao i da su preduzete sve mere i radnje u cilju njegovog pronalaženja.  

Dragan Ranković je nestao u utorak, 28. januara, nakon što je objavio oproštaju poruku na svom Facebook profilu, a poslednji put je viđen tog dana oko 15 časova u Gornjim Grbicama. 

U potresnom status na Facebook-u Dragana je napisao da mu je žao što se od prijatelja oprašta na takav način, a sve zato jer mora da reši probleme koji su nastali zbog izvesnog Dimitrija, koga je nazvao "velikim prijateljem", dodavši tome ironičan ton jer je upotrebio navodnike.

Policijskoj upravi Kragujevac je prijavljen njegov nestanak u utorak, 28. januara, oko 18 časova i od tada se za njim traga. Iz kragujevačke policije poručili su za InfoKG da se utvrđuju sve okolnosti, kao i da su preduzete sve mere i radnje u cilju njegovog pronalaženja.  

Pored policije, Dragana traže porodica i prijatelji po Gornjim Gribicama i okolnim selima. 

Društvenim mrežama se i dalje širi apel da se građani jave ako imaju bilo kakvu informaciju o njemu na broj 061/165-25-59 ili policiji.