Info

Kliničkom centru potrebni medicinski i nemedicinski radnici

Autor: Jovana Mladenović
12:00 | Četvrtak, 21 11 2019

Klinički centar Kragujevac raspisao je oglase za prijem u radni odnos. Potrebni su radnici obezbeđenja, službenik za poslove zaštite, bezbednosti i zdravlja na radu, pomoćni radnik na nezi bolesnika i medicinski tehničar opšteg smera.

Kliničkom centru potrebna su dva radnika na obezbeđenju (srednja stručna sprema), za prijem u radni odnos na određeno vreme na period od 12 meseci, sa punim radnim vremenom i probnim radom u trajanju od tri meseca.

Radni mesto otvoreno je i za jednog pomoćnog radnika na nezi bolesnika na ostalim bolničkim odeljenjima (osnovna škola), za prijem u radni odnos na određeno vreme na period od 12 meseci, sa punim radnim vremenom i probnim radom u trajanju od tri meseca.

Službenik za poslove zaštite, bezbednosti i zdravlja na radu (visoka stručna sprema - tehničke struke) biće primljen u radni odnos na određeno vreme, na period od 12 meseci, sa punim radnim vremenom i probnim radom u trajanju tri meseca.

Kliničkom centru potreban je i jedan medicinski tehničar opšteg smera (srednja stručna sprema), za prijem u radni odnos na određeno vreme u periodu od 12 meseci, sa punim radnim vremenom i probnim radom u trajanju od tri meseca.

Rok za prijavu kandidata je 8 dana od datuma objavljivanja oglasa (20. novembar). Sve detalje i način prijave možete pronaći na sajtu Kliničkog centra Kragujevac.