Info

Ko su NAJMOĆNIJI u Kragujevcu u 2019.?

Autor: Branko Vukašinović
13:00 | Petak, 20 12 2019

Poštovani čitaoci portala InfoKG u prilici ste da nam i ove godine pomognete da sastavimo listu najmoćnijih u Kragujevcu, s obzirom na to da od početka rada sajta upravo ta rubrika najviše privlači vašu pažnju, a ujedno je i najposećenija. 

Zahvaljujući uključivanju čitalaca u proces sastavljanja liste najmoćnijih u Kragujevcu, one su po mišljenju mnogih postale znatno realnije od prve, koju smo objavili po sopstvenom izboru, sagledavajući politički i finansijski uticaj, lični autoritet, ugled kompanije, kao i prepoznatljivost u javnosti ljudi koji su se našli na njoj. 

Sve što je potrebno da uradite je da nam vaš predlog pošaljete na mejl info@infokg.rs ili porukom na našoj Facebook ili Instagram stranici. Ko bi trebalo da se nađe na listi najmoćnijih u Kragujevcu u 2019. godini i zbog čega? Koliko će se lista razlikovati u odnosu na prošlogodišnju, zavisiće, između ostalog, i od vaših predloga.

Za razliku od prethodnih godina, novina je da ćemo 1. januara objaviti kompletnu listu najmoćnijih u Kragujevcu u 2019. Do tada, pogledajte ko se našao na listi najmoćnijih u 2018. OVDE, 2017. OVDE, 2016. OVDE i 2015. OVDE.