InfoFoto: Arhiva - Vespa klub Kragujevac

Kragujevac ponovo u znaku Vespe

Autor: Branko Vukašinović
10:00 | Petak, 30 08 2019

Kragujevac je ponovo u znaku Vespe, s obzirom na to da se od danas do nedelje 1. septembra u našem gradu održava “Vespa skup Kragujevac 2019”. Ljubitelje Vespe, odnosno učesnike ove manifestacije očekuje bogat program, a za sutra je planiran defile gradom.

Vespa klub Kragujevac odlučio je da i ove godine u našem gradu organizuje okupljanje ljubitelja ovog dvotočkaša, jer je prošlogodišnje bilo veoma uspešno. Očekuje se da će na manifesatciji učestvovati vozači Vespi iz cele Srbije, ali i iz okolnih zemalja. 

Domaćini će prve goste početi da dočekuju danas u kafani “Balkan”, kultnom mestu grada Kragujevca. Za subotu 31. avgust okupljanje je predviđeno u centru grada u Vega Food Store, odakle posle formiranja kolone kreće defile gradom. Obilazi se Muzej “21. oktobar”, pa se zatim kreće put ka odmaralištu “Ostrvo”. “Ostrvo je mesto gde će se održati "Vespa igre", mesto gde će učesnici odmarati i imati vremena za druženje. Svi učesnici skupa će učestvovati u "lutriji" na kojoj će pored moto opreme partnera i sponzora glavna nagrada biti produženi vikend u hotelu “Mons” na Zlatiboru. U subotu uveče druženje se nastavlja u Caffe & Club Tresor, a nedelja je dan za ispraćaj gostiju”, poručuju iz Vespa kluba Kragujevac. 

Podsetimo, Vespa klub Kragujevac je početkom septembra prošle godine organizovao  "Vespa matine Kragujevac 2018", a na manifestaciji se okupilo oko 70 Vespi, raznih generacija i modela, iz Beograda, Vršca, Niša, Kruševca, Jagodine, Vrnjačke banje, Aleksandrovca, Stare Pazove, Čačka… Opširnije ovde: Kragujevac u znaku VESPE.