InfoFoto: InfoKG, kragujevac.rs, facebook, RTK

Kragujevački POLITIČARI na biralištima (FOTO)

Autor: Jovana Mladenović
12:20 | Nedelja, 21 06 2020

Svoje pravo na glasanje danas su iskoristili i kragujevački političari.

Veroljub Stevanović, kandidat za gradonačelnika, nosilac Izborne liste "Veroljub Verko Stevanović - Svi na ovu stranu" glasao je u 11 sati na biračkom mestu broj 24 u OŠ "Moma Stanojlović".

Milan Urošević, drugi na Izbornoj listi "Veroljub Verko Stevanović - Svi na ovu stranu" glasao je, u društvu supruge i sina, u 10 sati na biračkom mestu broj 31 u OŠ Stanislav Sremčević.

Odlazeći gradonačelnik Radomir Nikolić glasao je u 12 sati na biračkom mestu broj 87 u OŠ "Jovan Popović", istureno odeljenje u Šumaricama. 

Vladica Stanojević, nosilac Izborne liste "Dela, a ne reči – dr Vladica Stanojević", glasao je u društvu supruge jutros u 9 sati na biračkom mestu broj 87, u prostorijama isturenog odeljenja OŠ "Jovan Popović".

Miroslav Petrašinović, predsednik Skupštine grada, glasao je u 10,30 sati na biračkom mestu broj 38 u OŠ "Radoje Domanović".

Nikola Dašić, kandidat za gradonačelnika Kragujevca, prvi na listi "Aleksandar Vučić – Za našu decu" za lokalne izbore, glasao je na biračkom mestu broj 12, u OŠ „Jovan Popović“.

Dušan Zeka Aleksić, nosilac liste "300 Kragujevčana i pokret Volim selo svoje - Dušan Zeka Aleksić" glasao je sa porodicom na izbornom mestu broj 48 u OŠ "Vukašin Marković".

Ivica Momčilović, zamenik odlazećeg gradonačelnika, glasao je u 10 sati na biračkom mestu broj 60 u prostorijama MZ Bresnica III.

Slađan Rakić, nosilac liste Grupe građana "Alternativa - Kragujevačka Inicijativa i Nova Snaga" glasao je na biračkom mestu broj 55 u obdaništu "Čuperak" u naselju Ilina voda.

Boris Kovačević, nosilac Izborne liste "Kragujevačka priča i Tolerancija – Boris Kovačević Šuma" glasao je na biračkom mestu broj 36 u prostorijama vrtića "Zeka".
 

Kandidatkinja za gradonačelnicu Kragujevca ispred Izborne liste "Ivica Dačić SPS-JS Dragan Marković Palma", Slavica Đukić Dejanović glasala je na biračkom mestu broj 49, u PU "Nada Naumović".