Info

Kragujevčanima ponovo dostupne usluge i proizvodi AMSS

Autor: Jovana Mladenović
14:47 | Sreda, 05 12 2018

Potpisivanjem ugovora između Gradske agencije za saobraćaj i AMSS–Agencije, građanima Kragujevca su ponovo dostupne usluge i proizvodi Auto moto saveza Srbije. Građani će u prostorijama GAS-a moći da izvade međunarodnu vozačku dozvolu, ovlašćenje za upravljanje tuđim vozilom u inostranstvu i kupe proizvode iz širokog asortimana AMSS -Agencije”

Gradska agencija za saobraćaj je u cilju proširenja svojih usluga koje nudi građanima Kragujevca u oblasti javnog gradskog prevoza i trasnporta sklopila strateško partnerstvo sa AMSS – Agencijom. 

Građani će u prostorijama Gradske agencije za saobraćaj moći da izvade međunarodnu vozačku dozvolu, ovlašćenje za upravljanje tuđim vozilom u inostranstvu, kao i da kupe proizvode kao što su: prva pomoć, PP aparate na kojima insistiraju u Gračkoj i Bugarskoj, trokute, priručnike za polaganje vozačkog ispita, TAG-ove za elektronsku naplatu putarine  i ostale proizvode iz širokog asortimana AMSS -Agencije”.

Sve usluge i proizvodi građanima će biti dostupni u prostorijama Gradske agencije za saobraćaj u ulici Kralja Petra I broj 17 svakog radnog dana od 7 do 19 časova.