InfoFoto: Arhiva

Kupališna sezona u Kragujevcu stratuje 18. juna

Autor: Branko Vukašinović
14:15 | Utorak, 15 06 2021

Kupališna sezona na gradskim bazenima i jezeru u Šumaricama trebalo bi da počne u petak, 18. juna, ukoliko vremenski i epidemiološki uslovi budu to dozvolili, saopštili su iz Sportskog privrednog društva Radnički. Prvog dana kupališne sezone u Kragujevcu ulaz će biti besplatan za osnovce i šrednjoškolce, a potom cena dnevne karte trebalo bi da bude, kao i prethodnih godina 200 dinara po osobi.   

Sportsko privredno društvo “Radnički” privodi kraju pripreme za početak kupališne sezone u Kragujevcu na gradskim bazenima i Šumaričkom jezeru, koja je prošle godine izostala zbog pandemije Korona virusa. 

Uređuje se prostor oko bazena, kao i jezera, i do petak, 18. juna, će sve biti spremno, tvrde u SPD “Radnički”.

Za najmlađe Kragujevčane, osnovce i srednjoškolce, prvog dana kupališne sezone ulaz će biti besplatan. Navodno će cena dnevne karte biti ista kao i prethodnih godina, odnosno iznosiće 200 dinara, ali će konačna odluka biti doneta na sutrašnjoj sednici Skupštine Sportskog prvirednog društva “Radnički”. 

Iz SPD “Radnički” naglašavaju da će posetioci prilikom boravka na kragujevačkim kupalištima morati da se pridržavaju epidemioloških mera koje u tom trenutku budu na snazi. Dodaju da će o bezbednosti kupača na bazenima i jezeru brinuti veliki broj spasilaca. 

Gradski bazeni biće otvoreni svakog dana od 10:30 do 18:30 časova, a na Šumaričkom jezeru od 10:30 do 20 časova.