Info

LDP uputio OTVORENO PISMO gadonačelniku: Vi ste likvidacioni upravnik bez licence

Autor: Jovana Mladenović
14:30 | Četvrtak, 13 06 2019

Gradski odbor LDP-a gradonačelniku Kragujevca Radomiru Nikoliću uputio je otvoreno pismo povodom likvidacije Zavoda za zdravstvnu zaštitu radnika. 

Pismo prenosimo u celosti:

Poštovani Gradonačelniče,

Vaši saradnici i Vi niste „stečajni upravnici grada Kragujevca“ kako ste sami izjavili. Vi ste, očigledno je, likvidacioni upravnici i to bez adekvatne licence, već samo sa željem i namerom da upropastite Kragujevc i od njega, koji je četvrti grad po veličini, regionalni i univerzitetski centar, napravite najobičniju palanku. Pokretanje postupka likvidacije Zavoda za zdravstvenu zaštitu radnika je samo jedan u nizu dokaza za ovu trvrdnju. 

Neznanje, nerad, nemarnost, nesposobnost, nezainteresovanost za život kragujevčana su glavne odlike i karakteristike Vaše vladavine kaja za posledicu ima baš ovakve nemile događaje kao što je likvidacija Zavoda za zdravstvenu zaštitu radnika.

To što niste znali, to što niste bili informisani i upućeni u probleme Zavoda, koji, napominjemo, nisu od juče, to što Vas je ova informacija o likvidaciji Zvoda zatekla i iznenadila, to što Vaši saradnici i Vi ništa niste učinili da rešite uzrok, a ne posledicu, Vas čini odgovornim.

Vaši saradnici i Vi odgovorni ste za siutaciju u kojoj se našao Zavod za zdravstvenu zaštitu radnika jer ste morali da imate sve informacije, morali ste da znate sve detalje i probleme Zavoda, morali ste blagovremeno reagujete, morali ste sve da učinite da sprečite likvidaciju Zavoda za zdravstvenu zaštitu radnika. Sve ste ovo morali da znate, kao što ste znali da se upišete grad kao vlasnika imovine zavoda.

Gradski odbor LDP Kragujevac