Info

LIMITIRANA PONUDA! Trosobni stanovi već od 85.500 EUR - USKORO USELJIVO

Autor: infokg.rs
12:55 | Petak, 21 06 2024

Stambeno poslovni kompleks New Point by Matis nudi ograničenu ponudu trosobnih i četvorosobnih stanova. Ovi moderni i prostrani stanovi pružaju idealan dom za porodice koje žele udobnost i kvalitet života na najboljoj lokaciji u Kragujevcu.

Trosobni stanovi su dostupni već od 85.500 EUR + pdv, dok četvorosobni stanovi počinju od 109.999 EUR + pdv. Svi jednoiposobni i dvosobni stanovi su već rasprodati, što potvrđuje visok nivo interesovanja za ovaj projekat.

Pored trosobnih i četvorosobnih stanova, dostupno je još svega nekoliko dvosobnih stanova sa XL terasom na 1. spratu kompleksa, što pruža dodatni komfor i mogućnost uživanja na otvorenom prostoru.

Nemojte propustiti priliku da obezbedite svoj novi dom u New Point kompleksu. Kontaktirajte nas danas i saznajte više o ovoj limitiranoj ponudi!

Za više informacija o projektu, uslovima kupovine i aktuelnoj ponudi registrujte interesovanje putem zvaničnog web sajta projekta www.newpointmatis.rs ili kontaktirajte prodajnog savetnika pozivom na broj +38169610810