Info

“Logi Kids” - Vodič kroz “SuanPan” mentalnu aritmetiku u Kragujevcu

Autor: Branko Vukašinović
10:00 | Sreda, 27 07 2016

Promocija „SuanPan“ mentalne aritmetike nedavno je održana u Osnovnoj školi „Svetozar Marković“. Tom prilikom su o mogućnostima koje program nudi i iskustvima u radu sa decom govorili glavni predstavnici za ceo Balkan iz firme „Pro – Mens“ u Nišu. Iz „Logi Kids-a“ poručuju da su naišli na jako lep odziv i veliku zainteresovanost, kako kod roditelja, tako i kod kolega, što im daje još jači podsticaj i snagu.

Za kragujevačke mališane će se od septembra 2016. godine realizovati nastava „SuanPan“ mentalne aritmetike, u prostorijama obrazovnog centra „Logi Kids“. Nastavni plan i program iz ove oblasti realizuju stručna lica sa višegodišnjim radnim iskustvom. Deca su u prilici da svoje intelektualne potencijale iskoriste do maksimuma.

„Logi Kids“, predstavnik „SuanPan“ mentalne aritmetike u Kragujevcu, osnovan je sa ciljem da ponudi inovativne tehnike učenja, čija je srž kobinovanje metodike i psihologije.

Obrazovno-razvojni program, koji škola „Logi Kids“ primenjuje je licenciran, međunarodno priznat i proveren. Na teritoriji Republike Srbije do sada je ovaj program uspešno završilo više od 5.000 mališana, uzrasta od 5 do 14 godina, jer je to period intenzivnog psihomotornog razvoja.

Veliki broj roditelja je prezadovoljan efektom ovog programa, jer su rezultati uočljivi u svim sferama, kako kognitivnim, tako i logičkim i analitičkim.

Galerija slika