InfoFoto: Ilustracija

MANIJAK: Zario ženi nož u leđa, taksiste napadao i šrafcigerom

Autor: Branko Vukašinović
14:18 | Sreda, 18 01 2017

Kragujevčanin N. R. (20) uhapšen je zbog sumnje da je u razmaku od šest sati napao trojicu taksista, od kojih je jednog uboo šrafcigerom, a ženi u Bagremaru je iz čista mira zario nož u leđa na sred ulice.

Sumnja se da je najpre taksisti (41) koji ga je odvezao do naselјa Korićani, nakon odbijanja da mu plati celokupan iznos usluge, šrafcigerom naneo rasekotinu u predelu ramena i polomio mu retrovizore na vozilu. U naselјu Bagremar je, nešto kasnije, Kragujevčanki (36), koju je sreo na ulici, bez povoda i razloga nožem zadao ubodnu ranu u predelu leđa i naneo joj laku telesnu povredu.

Osumnjičeni je, koristeći usluge drugog taksi vozila, fizički napao vozača (60) i oduzeo mu tablet računar, da bi na kraju taksistu (36), koji ga je odvezao do Korićana, napao nožem. Ovaj taksi vozač je uspeo da mu oduzme nož, nakon čega je došao u Policijsku upravu Kragujevac da prijavi događaj.

Efikasnom intervencijom policije N. R. je ubrzo identifikovan i uhapšen. Kod njega su pronađeni nož, šrafciger i tablet koji je ukrao.

Osumnjičenom je određena mera zadržavanja u trajanju do 48 sati. On će, uz krivičnu prijavu, u zakonskom roku biti sproveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Kragujevcu.