Info

Meštani MZ 21. oktobar žalili se Verku na raskopane ulice i upropašćena igrališta (VIDEO)

Autor: InfoKG
15:15 | Ponedeljak, 25 05 2020

Raskopane ulice i upropašćena igrališta samo su neki od problema na koje su se meštani Mesne zajednice 21. oktobar požalili kandidatu za gradonačelnika Kragujevca, Veroljubu Stevanoviću, koji ih je posetio u okviru predizborne kampanje “Svi na ovu stranu”. Stevanović je žiteljima ove mesne zajednice predstavio neke od projekata koje će realizovati ukoliko dođe na čelo Kragujevca, a mešta kažu da su zadovoljni onim što su čuli i očekuju da će njihovi problemi biti rešeni.  

U nastavku kampanje “Svi na ovu stranu”, narodni poslanik i odbornik u Skupštinni grada Kragujevca, Veroljub Stevanović, koji će na predstojećim lokalnim izborima biti kandidat za gradonačelnika koalicije stranaka Zdrava Srbija – ogranak Zajedno za Šumadiju, Srpski pokret obnove i Bolja Srbija, razgovarao je sa stanovnicima Mesne zajendice 21. oktobar. Stevanović je žiteljima Erdoglije predstavio neke od svojih najvažnijih projekata, kao i rokove u kojima bi ih realizovao kada postane gradonačelnik. 

Ja sam u suštini prilično zadovoljna onim što sam čula, a očekivanja su mi da se reše one sitnice koje su bitne za građane mesnih zajednica Erdoglija i 21. oktobar. Nekada je ovo bilo jako lepo i uređeno naselje, a to nažalost više nije slučaj. Ulice su raskopane, igrališta su upropašćena, pričam o tom komunalnom delu. Mislim da to nije na onom nivou na kom bi trebalo da bude. Ako se računa da je ovo naselje centar 3 grada Kragujevca, to je zaista nedopustivo da bude u takvom stanju”, rekla je Nataša Đurić iz Erdoglije. 

Stanovnici Mesne zajednice 21. oktobar imali su mnoštvo pitanja za Stevanovića, a jedno od njih je u čemu pronalazi motiv da se u budućnosti bori za rešavanje ogromnih problema, koji su se namnožili u Kragujevcu.

Za razliku od ovih koji su oteli vlast i koji su nakon otimanja vlasti pričali o navodnim nasleđenim dugovima, što je apsolutno neistina, ja unapred znam šta me čeka. Ovo je moj grad, ovde sam rođen, ovde su mi rođeni roditelji, dedovi, i svima nam je želja da živimo bolje, da se stvari promene. Motiv mi je u tom što želim da kao pre 15 godina, 2004., kada je ovaj grad bio dolina gladi, da ga ponovo vratim tamo gde mu je mesto, znači da bude drugi ili treći grad u Srbiji. Motiv mi je u tom što upravo uz ono što vidim kod ljudi kako reaguju, imam neku dodatnu snagu i energiju da se uhvatim u to. Svestan šta me čeka, ali vrlo raspoložen i ubeđen da može to da se promeni na radost građana Kragujevca”, rekao je Stevanović. 

Članovi koalicije “Svi na ovu stranu” na čelu sa Veroljubom Stevanovićem, nastaviće narednih dana da posećuju mesne zajednice i razgovaraju sa građanima.