SkverFoto: Centar za obrazovanje “Ibis”

Mesto gde učenje postaje igra “Ibis 4Kids”: Upis u toku uz popust od 50%

Autor: Branko Vukašinović
10:00 | Petak, 13 09 2019

Pod sloganom “Ima jedno mestašce u gradu gde učenje postaje igra”, u školici “Ibis 4Kids” u toku je upis nove generacije polaznika, uzrasta od 3 do 14 godina, na kurseve engleskog i nemačkog jezika. Za sve nove polaznike obezbeđen je popust od čak 50 odsto za prvi mesec. 

Sa početkom nove školske godine, počeo je i upis nove generacije u školi “Ibis 4Kids”. Na ovom mestu mališani uzrasta od 3 do 14 godina mogu da pohađaju kurseve engleskog i nemačkog jezika. Ovde nije reč o klasičnim kursevima i časovima, već deca kroz igru i kreativne radionice sa lakoćom usvajaju strani jezik.

Rezultati istraživanja koje smo uradili pokazuju da deca najbolje usvajaju drugi jezik od treće godine života i ispostavilo se da su ti mališani kroz razvoj dosta napredniji u svim sferama tokom školovanja. Kurseve smo koncipirali tako da se deca ne osećaju kao da su u školi. Prioritet je da deca kroz igru razviju maštu i kreativnost, što im omogućava naš program edukacije stranih jezika”, rekao je suvlasnik Centra za obrazovanje “Ibis“, Bojan Milinković. 

U školici “Ibis 4Kids” postoje dve vrste kursa, a to su osnovni i napredni. Osnovni kurs prati školski program, a časovi se održavaju dva puta nedeljno po 45 minuta. Napredni je specifičan po tome što se koristi druga literature u odnosu na školski program, a časovi se održavaju dva puta sedmično u trajanju od sat vremena i podeljeni su na tri dela. 

U prvom delu časa deca uče nove pojmove, u drugom imaju voćnu užinu, tokom koje im se pušta audio i video materijale koji su vezani za prvi deo časa i deca ponovo obnavljaju naučene pojmove, a isto rade i u trećem delu kada imaju fizičku aktivnost. 

Cena osnovnog kursa u školici “Ibis 4Kids” je 2.500, a naprednog 3.000 dinara. Međutim, "Ibis 4Kids" je pripremio iznenađenje za sve nove polaznike, za koje je obezbeđen popust od čak 50 odsto za prvi mesec kursa. 

Ibis 4Kids” nalazi se u Erdogliji, na uglu Bulevara kraljice Marije i Daničićeve ulice. Zainteresovani za upis mogu kontaktirati “Ibis 4Kids” pozivom na broj telefona 069/14-41-131, a opširnije informacije o ovom centru mogu dobiti posredstvom sajta ibiscreative.edu.rs.  

Inače, “Ibis 4Kids” funkcioniše u okviru Centra za obrazovanje “Ibis”, gde su Kragujevčani u prilici da, po povoljnim cenama, pohađaju kurseve engleskog, nemačkog, španskog, francuskog i italijanskog jezika, dok je strancima koji borave u našem gradu omogućeno da nauče srpski jezik, i sve to uz specijalizovane predavače sa decenijskim iskustvom. Pored toga, “Ibis” omogućava polaznicima kursa nemačkog jezika medicnske struke da lakše dođu do posla u toj zemlji posredstvom agencije “Vispero-GmbH” iz Bona. Opširnije ovde: Centar za obrazovanje “Ibis”: Učenje stranih jezika po svetskim standardima, uz mogućnost zapošljavanja

*PR tekst