InfoFoto: Slavoljub Radojević

Milanović: Očekuje se dolazak londonskog Metroa u MIND park

Autor: InfoKG
12:00 | Sreda, 20 03 2019

Londonski Metro je jedna od kompanija sa kojom će “Milanović Industries Group – MIND Group” sarađivati, a očekuje se i potpisivanje višegodišnjeg ugovora. To je gostujući na Ekonomskom fakultetu kragujevačkog Univerziteta najavio vlasnik kompanije “MIND Group”, Bratislav Milanović, prenosi RTK. Dodaje i da bi to uticalo na otvaranje novih radnih mesta.  

Lokacija na kojoj se gradi MIND park u Sobovici, kako kaže Milanović, izabrana je zbog izmeštanja industrijske zone van grada. Najavio je da je plan da se u okviru ovog industrijskog kompleksa napravi kvalitetna infrastruktura koja će zaposlenima pružiti sve što je potrebno za kvalitetan život.  

Želja nam je da se ljudi koji dođu u MIND park osećaju sigurno, bezbedno, a što je najvažnije, da na tom mestu imaju perspektivu. To znači dovođenje savremene tehnologije i jakih kompanija iz celog sveta. Što se tiče standard i izgradnje na tom prostoru biće smešteno obdanište, dijagnostički centar, pošta, frizerski salon, da imamo sve nešto što možemo da završimo u toku, maltene, radnog vremena”, rekao je Milanović.  

Naglasio je i da se očekuje potvrda Vlade Srbije za izgradnju Naučno-tehnološkog parka. Dodaje i da se u Centru za obučavanje budućih kadrova koji će raditi u okviru MIND parka, trenutno na obuci nalazi 60 budućih radnika. 

Izvor: RTK