InfoFoto: Slavoljub Radojević

Milanović: U MIND park stižu TRI INOSTRANE KOMPANIJE, 400 novih radnih mesta

Autor: InfoKG
17:03 | Ponedeljak, 06 05 2019

Vlasnik industrijsko-tehnološkog kompleksa u izgradnji MIND park, u kragujevačkoj industrijskoj zoni “Sobovica Lužnice”, Braislav Milanović izjavio je da je ugovoren skoprašnji dolazak tri inostrane kompanije u MIND park, u kojima će u narednih nekoliko meseci biti angažovano oko 400 novih radnika.

"Uspeli smo da stavimo pod krov oko 30.000 kvadratnih metara i da potpišemo ugovore sa tri kompanije – dve nemačke i jednom austrijskom. Pregovaramo i sa velikom kompanijama iz celog sveta", rekao je Milanović za TV Kragujevac, a piše list Danas, napominjući da je izgradnja MIND parka “jedan proces koji traje”, te da svi čekaju da se završi Upravna zgrada tog kompleksa, i da “to zaživi i da dodju”.

U pogonima kompanije MIND Group, čiji je Milanovoć takodje vlasnik, trentno je angažovano blizu 400 radnika, dok će u tri inostrane firme sa kojima je ugovoren skorašnji dolazak u MIND park, prema njegovim rečima, očekuje otvaranje još oko 400 novih radnih mesta. Naredne godine, MIND park će, tvrdi vlasnik tog kompleksa, moći da se mnogo večćim brojem zaposlenih i kompanijama iz celog sveta. 

Izvor: Danas

Foto: Slavoljub Radojević

Izvor: Danas