InfoFoto: Slavoljub Radojević

Milanović u perpunom amfiteatru Ekonomskog fakulteta održao predavanje (FOTO)

Autor: Branko Vukašinović
11:45 | Četvrtak, 14 03 2019

Vlasnik kompanije “Milanović Industries Group – MIND Group”, Bratislav Milanović održano je predavanje u prepunom amfiteatru “Prof. dr Ilija Rosić” na Ekonomskom fakultetu kragujevačkog Univerziteta i razgovarao je sa studentima ove visokoškolske ustanove. Milanović je na predavanju naglasio da se trud, rad i upornost uvek isplate, a mnogi studenti su poželeli da nakon studija budu deo kompanije “MIND Group”. Najavljeno je i uspostavljanje čvršće saradnje između Ekonomskog fakulteta i komapnije “Milanović Industries Group”.. 

U okviru "Dana ekonomista" u organizaciji Udruženja studenata Ekonomskog fakulteta, a uz podršku rukovodstva ove visokoškolske ustanove, vlasnik komapnije “Milanović Industries Group – MIND Group”, Bratislav Milanović, održao je predavanje u amfiteatru “Prof. dr Ilija Rosić”. Milanović je govorio o svom početku biznisa, sa kojim se sve preprekama susretao na putu ka uspehu, ali je odgovarao i na brojna pitanja studenata, nesebično im dajući savete kako da započnu sopstveni biznis. 

Na predavanju je Milanović govorio i o izgradnji MIND parka, u okviru kog je početkom decembra prošle godine otvorena prva fabrika “AMM Manufacturing”

Glavna poenta priče MIND parka jeste, da nije klasičan real estate objekat, da nije samo prodavanje nekretnine ili iznajmljivanje, već želimo da napravimo jednu industrijsku revoluciju i da to bude inkubator za razvoj industrije u Kragujevcu. U MIND parku pokušavamo da stvorimo, ne samo kvalitetne prostore i infrastrukturu, nego i sadržaje”, rekao je, između ostalog, vlasnik kompanije “Milanović Industries Group – MIND Group”, Bratislav Milanović. 

Dekan Ekonomskog fakulteta, Petar Veselinović i vlasnik “MIND group”, Bratislav Milanović najavili su nakon predavanja uspostavljanje čvršće saradnje između ove visokoškolske ustanove i kompanije. 

Inače, organizator ovog predavanja Udruženje studenata Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Kragujevcu (USEF) ove godine proslavlja jubilarnih 15 godina postojanja. Tim povodom je u okviru Dana ekonomista i održano predavanje Bratislava Milanovića, kao i Marka Vujanca i Veljka Dimovića. Pored toga,  održano je i 10.  “Case study” takmičenje. 

Galerija slika