InfoFoto: Arhiva

Mnogo je važno da zagrliš snažno: Obeležavanje Svetskog dana dece obolele od raka na Trgu kod krsta

Autor: Branko Vukašinović
10:00 | Petak, 14 02 2020

Svetski dan dece obolele od raka pod sloganom "Mnogo je važno da zagrliš snažno" biće obeležen bogatim zabavnim programom sutra od 12 časova na Trgu kod krsta, u organizaciji Nacionalnog udruženja roditelja dece obolele od raka “NURDOR”. U muzičkom delu nastupiće frontmen grupe Euro Bend Laza i mališani iz Srpskog ansambla Smilje, a za zabavu najmlađih, kojima će lica oslikavati volonteri NURDOR-a, biće zadužen najpoznatiji kragujevački mađioničar Radoslav Rmuš. 

Naučili smo od naših malih superheroja koliko je važno da se grlimo, svaki dan borbe, koliko je važna podrška i ljubav i koliko je važno da ih pokazujemo i delimo. Jedna mama se potrudila da napravi divne medenjake kojima će se sladiti prisutni mališani, a Studentski centar se takođe odazvao našem pozivu i obezbedio slatke zalogaje za drugare. Biće i kuvanog čaja da zagrejemo ručice pred zagrljaje”, saopšteno je iz Nacionalnog udruženja roditelja dece obolele od raka “NURDOR”.

Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka “NURDOR” manifestaciju u Kragujevcu organizuje u saradnji sa Euro tonom, štamparijom Grafostil, agencijom Duo digital media, kao i Gradskom turističkom organizacijom.