InfoFoto: Laki Lazarević - Arhiva

MOJ GRAD - MOJ KLUB: Sajam sporta na Šumadija sajmu

Autor: InfoKG
09:00 | Ponedeljak, 20 02 2023

Sajam sporta, pod sloganom “Moj grad, moj klub”, biće održan 24. i 25. februara na kragujevačkom sajmištu. Na sajmu će se predstaviti 25 sportskih organizacija, udruženja, klubova, saveza, kao i komercijalnih izlagača. Posetioci će moći da se druže sa imenima kragujevačkog sporta, a pripremaju se i brojna iznenađenja za sve ljubitelje sporta.

Na Šumadija sajmu i ove godine će biti organizovan Sajam sporta. Na manifestaciji će se 24. i 25. februara predstaviti sportski klubovi i savezi, biće promovisani turniri, sportska oprema, rekviziti, a planirano je i druženje sa sportistima.  Sajam će biti otvoren u petak, 24. februara, a tada će biti održana “Dečja olimpijada“.

Promocija sporta , predstavljanje sportskih klubova, sportski savezi, turniri, sportska oprema, rekviziti i druženja sa sportistima je samo deo onoga što je  pripremljeno za posetioce sajma  i ljubitelje sporta. Posetioci će biti u prilici da se oprobaju u brojnim  sportovima i druže sa aktuelnim i nekadašnjim  olimpijskim šampionima i sportskim velikanima“, poručuju sa Šumadija sajma.

Šumadija sajam će tokom manifestacije biti otvoren od 10 do 19 časova. Za sve posetioce su obezbeđeni besplatani ulaz i parking. 

Sajam sporta organizuje Šumadija sajam uz podršku Sportskog saveza grada Kragujevca, Sportskog privrednog društva Radnički, Fudbalskog kluba Randički 1923, pod pokroviteljstvom lokalne samouprave.