InfoFoto: kragujevac.rs

Mondoloni "samo napomenuo" da je pre 15 dana pisao Vulinu o problemu kompanije “Trigano”

Autor: InfoKG
09:30 | Petak, 16 03 2018

Ambasador Francuske Frederik Mondoloni je “samo napomenuo” da je pre dve nedelje pisao ministru Aleksandru Vulinu u vezi s kompanijom "Trigano". To je saopšteno iz Ambasade Francuske, pošto je, kako su preneli mediji, Mondoloni tokom jučerašnje posete našem gradu rekao da 15 dana očekuje odgovor Vulina na pismo koje mu je poslao zbog toga što firma "Trigano" ima problem s kupovinom zemljišta čiji je vlasnik Ministarstvo odbrane Srbije i napomenuo da bi kompanija mogla da se razvija i na drugom mestu ako ne reši problem u Kragujevcu.

"U vezi s tom temom, ambasador je samo napomenuo da je pisao pre dve nedelje ministru Vulinu. Uostalom, što se odgovora u vezi ovakvih predmeta tiče, rok od nekoliko nedelja za odgovor nije nimalo neuobičajen", rečeno je Tanjugu u Ambasadi. 

Ambasador Francuske u Srbiji boravio je u Kragujevcu u okviru obeležavanja meseca Frankofonije, i tom prilikom se sastao sa čelnicima grada i razgovarao o saradnji naše dve zemlje na svim nivoima, s naglaskom na odnose uspostavljene sa našim gradom.  

Opširnije o poseti ambasadora Francuske Kragujevcu ovde: Mondoloni u poseti Kragujevcu: "Trigano" bi mogao da se razvija i na nekom drugom mestu. 

Izvor: B92