Info

Do smrti pretukao ženu, pa pokušao da se ubije, jer ju je preudala njegova ćerka

Autor: InfoKG
09:00 | Ponedeljak, 30 11 2020

D. D. (61) iz Kragujevca uhapšen zbog sumnje da je nasmrt pretukao nevenčanu ženu Lj. P. (61), posle čega je pokušao da izvrši samoubistvo popivši sonu kiselinu.

Kako piše KURIR, D. D. (61) iz Kragujevca uhapšen je u subotu uveče zbog sumnje da je ubio nevenčanu suprugu Lj. P. (61) u njihovoj kući u naselju Bresnica. On je nakon zločina popio sonu kiselinu, ali nije uspeo da se ubije, pa je potražio lekarsku pomoć.

- Došao je u Klinički centar sa znacima trovanja. Kada su ga lekari pitali zbog čega je popio kiselinu, rekao je da je pre njega istu tečnost popila njegova žena i da se ubila. On, kako je rekao, nije mogao to da podnese, pa je rešio da i on skonča - kaže izvor Kurira.

Priznao policiji

Međutim, pošto je policija u njegovoj kući zatekla mrtvu ženu sa vidnim i brojnim povredama po telu, on je promenio priču.

- On je u policiji priznao zločin, rekavši da je ženu posle svađe tukao do smrti. Njemu je nakon priznanja određeno zadržavanje, a slučaj je preuzelo Više tužilaštvo - dodaje sagovornik Kurira.

Prema svedočenju komšija, bračni par je živeo u jako lošim uslovima, bez struje i vode, što je bilo vidljivo već na kapiji dvorišta. Kuća je oronula, a komšije pričaju da par nije imao od čega da živi.

- On nije imao posao više od 15 godina, a ona je prosila po ulicama i cepala drva za nadnicu. Povremeno smo im kupovali hranu - kaže prva komšinica, koja želi da ostane anonimna.

On je, kako kažu poznanici, imao petoro dece - sina, koji se udavio pre nekoliko godina, i četiri ćerke. Kako tvrde komšije, jedna od njegovih ćerki je pokušala da preuda maćehu, ubijenu Lj. P.

Vratila se pre šest dana

- Uspela je u toj nameri i Lj.P. je bila otišla od D. D. Međutim, on je bio rešen u nameri da je pronađe i ona se u Kragujevac vratila pre šest dana. Tada su i počele svađe među njima, koje su eskalirale i, nažalost, okončale se tragedijom - dodaju komšije.

Izvor: KURIR