InfoFoto: JKP Šumadija

Nadležnima izgleda konačno zasmetale udarne rupe, pa počelo KRPLJENJE (FOTO)

Autor: InfoKG
16:00 | Četvrtak, 24 02 2022

Radnici Javnog komunalnog preduzeća “Šumadija” počeli su da asfaltiraju udarne rupe i saniraju oštećenja na gradskim ulicama i to baš onim na koje su se pojedini građani žalili da je vožnja njima kao slalom. Iz “Šumadije” najavljuju da će ukoliko vremenske prilike dozvole i u narednom periodu “krpiti” udarne rupe. 

Portal InfoKG je početkom ovog meseca objavio tekst “Vožnja kragujevačkim ulicama kao slalom - Da l’ nadležni na automobilima imaju gusenice umesto točkova, pa ne primećuju rupe?”. Te žalbe građana na haotično stanje u pojedinim kragujevačkim ulicama, koje je uz fotografije objavio portal InfoKG, izgleda da su urodile plodom. Baš u tim pojedinim ulicama u proteklom periodu udarne rupe su nasute, a od juče su radnici JKP “Šumadija” počeli da ih asfaltiraju. 

Asfaltna baza bila je u remontu, pa sa početkom rada iste započelo se i sa radovima na terenu. U toku jučeračnjeg dana izvršeni su radovi u Kosovskoj ulici, danas se izvode u ul. Radoja Domanovića i Sestre Janjić, a biće sanirana i oštećenja na ulicama Vladimira Rolovića, Dr Elizabete Ros, kao i u strogom centru grada“, saopšteno je iz JKP “Šumadija“.

Naglašavaju da ukoliko vremenske prilike dozvole asfaltiranje će biti nastavljeno i u ostalim ulicama u kojima su tokom zime nastala oštećenja ili su rađeni prekopi zbog instalacija.

Galerija slika