InfoFoto: JKP Šumadija

Nastavlja se akcija "Otvori vrata reciklaži", na potezu Aerodromci

Autor: Jovana Mladenović
11:00 | Ponedeljak, 11 11 2019

Akcija pod nazivom "Otvori vrata reciklaži", koju sprovodi JKP Šumadija Kragujevac u saradnji sa kompanijama Sekopak i Unilever, nastavlja se od 14. do 16. novembra, a ovog puta centar zbivanja je naselje Aerodrom.

Akcija je podeljena na dva dela. U prvoj fazi, 14. i 15.novembra, timovi organizatora će posetiti građane u naselju Aerodrom, u periodu između 10 i 14 časova. Potrebno je da sugrađani sakupe i pripreme najmanje 10 limenki ili PET flaša, a na poklon će dobiti Cif Nature's.

Koliko se zaista brine o reciklažnom otpadu kad se ugase kamere i prođu dani "umivenog" marketinga?

Aerodromci i drugi građani koji žele da se priključe akciji to će moći da urade 16. novembra, kada će tim organizatora biti stacioniran u prostorijama Tržnice na Aerodromu, u periodu od 8 do 12 sati.

Podsetimo, akcija "Otvori vrata reciklaži" održana je 28. i 29.oktobra kada su timovi organizatora obilazili građane u ulicama 27.marta, Nikole Pašića, Dr Zorana Đinđića i Svetozara Markovića. Tom prilikom sakupljeno je  oko 2.500 plastičnih flaša i PET ambalaže, oko 100 kilograma staklene ambalaže i blizu 50 kilograma limenki.