InfoFoto: Ilustracija

Nastavlja se SAGA o podvođenju maloletnice: Obećali mu seks sa devojčicom, pa ga oteli i tukli

Autor: InfoKG
10:30 | Petak, 14 09 2018

Kragujevačka policija uhapsila je S.V. (1990) i M.S. (1997) zbog sumnje da su, u saizvršilaštvu sa Š.B., muškarcu iz Čačka obećali seks sa maloletnicom, pa kada je došao u Kragujevac, oni su ga zatvorili u jednu kuću, tukli i uzeli mu platnu karticu. 

Policija je, prilikom rasvetlјavanja krivičnog dela trgovina lјudima na štetu četrnaestogodišnje devojčice, utvrdila da su S.V. i Š.B. muškarcu iz Čačka obećali da će imati seskualne odnose sa devojčicom, zbog čega je on došao u Kragujevac.

Tada su ga sva trojica, kako se sumnja, zatvorili u jednu kuću i držali ga protiv njegove volјe. Istovremeno su ga tukli rukama, nogama i palicom i pretili mu.

Potom su, kako se sumnja, muškarcu uzeli platnu karticu kojom je, kako se sumnja, M.S. sa bankomata podigao 48.000 dinara. 

Osumnjičenima S.V. i M. S. je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu, dok se Š.B. zbog ranije izvršenih krivičnih dela u pritvoru. 

Podsetimo, kragujevačka policija je krajem jula uhapsila četvoro Kragujevčana zbog sumnje da su podvodili maloletnu sugrađanku starijim muškarcima za novac, kao i da ju je jedan od njih seksualno iskorišćavao, nekoliko puta tukao i ucenjivao kompromitujućim snimkom. Opširnije ovde: UŽAS u Kragujevcu: Podvodili maloletnicu starijim muškarcima i seksualno iskorišćavali i Priča ZLOSTAVLJANE maloletnice: Zbog duga od 8.000 dinara mesecima je podvodili starijim muškarcima, tukli i maltretirali.