InfoFoto: KARE Desing

Nemački “KARE Design” stigao i u Kragujevac

Autor: InfoKG
12:00 | Četvrtak, 16 06 2022

Posle Beograda i Novog Sada, Kragujevac je sledeći grad u koji je franšiznu radnju otvorio nemački proizvođač nameštaja “KARE Design”. Salon se nalazi u Stambeno-poslovnom kompleksu SmallVille, u Bulevaru kraljice Marije 54 M.

Ova kompanija već 40 godina dekoriše svet prisustvom u preko 100 zemalja sveta i uvek sa osmehom primi kompliment da je KARE u očima kupaca brend za originalna rešenja kako za uređenje doma, tako i ideja za poklon.

U KARE salonu možete pronaći nameštaj, rasvetu, ogledala i dekoraciju. Iznad svega u njemu možete pronaći inspiraciju za enterijer iz vaših snova. KARE vas poziva da dođete da zajedno sa njima osmislite svaki detalj vašeg zivotnog ili radnog prostora, tako da ostavljate svoj lični pečat i pritom nikoga ne ostavite ravnodušnim. Sa KARE brendom živite njihovu filozofiju - Radost življenja.

Kada uđete u ovaj salon prvo što primetite je da su svi komadi aranžirani u ambijentalne celine, koje su kompletno osmišljene - od boje zida do najsitnijeg dekorativnog predmeta. Svaki detalj vas inspiriše da budete smeli u uređenju i da slobodno birate eklektiku. KARE dizajneri su dokazani majstori u mešanju stilova, izazivanju emocija upečatljivim komadima i kako kažu: ”Nema gore stvari od dosadnog enterijera”.

KARE poseduje širok dijapazon stilova sortiranih po kolekcijama nameštaja, a cenovni rang je takav da za svakoga ima po nešto. Sigurni su u to da mogu zadovoljiti svačiji ukus i da ako i ne nađete neki krupniji komad, naći ćete neki ukras, možda nesvakidašnji čiviluk ili posebno dizajnirano posuđe. Organizovati zabavu u kojima služite goste iz KARE čaša daje vašoj zabavi poseban šarm u to u duhu filozofije Radost življenja.

Od proizvoda tu su npr. tepisi od krzna, zlatni ukrasni predmeti sa najrazličitijim motivima, nameštaj koji poput modnog brenda prati trendove.

Rasveta i ogledala nepogrešivo fasciniraju. Tu su i atraktivne slike. Od nameštaja kupci posebno vole njihove komode koje su često izrađene od egozotičnih komada drveta manga ili šišama sa raznim rezbarijama i intarzijama na frontovima koje deluju kao suvenir sa putovanja kreativnog direktora KARE Nemačka. Možete pazariti kolekciju inspiraisanu bogatim vratima hrama u Indiji, klub stolove Vulcano inspirisane lavom, komade inspirisane prirodom. Takođe, nameštaj modernih linija je uvek aktuelan. Kupce orjentisane ka modi definitivno će privući poigravanje sa zlatom i srebrom, a ove godine, kažu, trend je i tamna keramika. Na kraju, sledi najbolji deo – KARE dekorateri tako dekorišu salone da kada u njih uđete morate uzviknuti „WOW“.

Posetite novootvoreni salon u Bulevaru kraljice Marije 54 M, Stambeno-poslovnom kompleksu SmallVille, uzmite vaš primerak kataloga sa poklon-vaučerom za popust i inspirišite se doborim dizajnom.

Kompletnu ponudu nemačkog proizvođača nameštaja “KARE Design” možete pogledati na sajtu kare-design.com ili njihovim Facebook i Instragram stranicama. 

*Promo

Galerija slika