InfoFoto: Facebook

Ni posle dve nedelje nije poznato ko je ubio Zečevića

Autor: Branko Vukašinović
14:00 | Petak, 26 02 2021

Ni posle dve nedelje nije poznato ko je ubio tridesetsedmogodišnjeg Kragujevčanina Nikolu Zečevića Zeku u Glavnoj ulici u Kragujevcu, iako je ubistvo zabeležno nadzornim kamerama. U kragujevačkom Višem javnom tužilaštvu, koje je nadležno za ovaj slučaj, izjavili su za InfoKG da u saradnji sa policijom i dalje rade na rasvetljavanju ovog ubistva. 

Ko je ubio tridesetsedmogodišnjeg Kragujevčanina Nikolu Zečevića Zeku 12. februara oko 21 čas u Glavnoj ulici? Pitanje je na koje ni posle dve nedelje nema odgovora. Na mestu ubistva i dalje cveće i dogorele sveće, podsećaju na stravičan zločin koji se dogodio u jednoj od najprometnijih ulica. 

Činjenica da je ubica još uvek na slobodi i da se nije libio da ispali više hitaca u Zečevića naočigled prolaznika, ugrožavajući i njihovu bezbednost, izaziva nemir među pojedinim građanima. Sam trenutak ubistva Zečevića zabeležile su brojne kamere video nadzora. 

U kragujevačkom Višem javnom tužilaštvu, koje je nadležno za ovaj slučaj, izjavili su za InfoKG da u saradnji sa policijom i dalje rade na rasvetljavanju ovog ubistva i da ne mogu ništa više od toga da kažu.