Info

Novi proizvodi u Allurolu: Pokretne rasklopive merdevine i još više modela ulaznih vrata

Autor: Jovana Mladenović
10:00 | Četvrtak, 16 11 2017

Kompanija Aluroll obogatila je sadržajan asortiman novim proizvodima. U ponudi su sada i pokretne rasklopive merdevine sa platformom, kao i više modela ulaznih vrata.

Pokretne rasklopive merdevine sa platformom

Pokretne rasklopive merdevine sa platformom obezbeđuju siguran izdignut radni prostor. Namenjene su za upotrebu u skladištima, (za lak pristup i bolji pregled), za izvođenje svih unutrašnjih građevinskih radova (zidanje, malterisanje, gletovanje, krečenje, postavljanje izolacije, rigips ploča, pločica i sl.), ali i za svakodnevnu upotrebu u domaćinstvima. Njihove idealno projektovane dimenzije odlične su za izvođenje svih vrsta elektro i vodovodnih instalacija uz siguran i bezbedan rad. Merdevine su takođe pogodne za radionice i fabrike zahvaljujući svom praktičnom dizajnu. Njihove dimenzije, mogućnost sklapanja i izuzetno mala težina obezbeđuje lak transport i prenošenje do radnog mesta. U sklopljenom stanju zauzimaju izuzetno malo prostora i mogu se nesmetano odlažiti na bilo kom mestu. Detaljnije OVDE.

Ulazna vrata

Aluroll nudi raznolika rešenja ulaznih vrata – od klasičnih rešenja preko sigurnosnih do protivpožarnih i senzorskih vrata za tržne centre i prometne prodavnice. U ponudi su modeli: Superior platinum 105, Smart 50, Classic modeli i Aluminijum paneli.

Ulazna vrata svake kuće su nešto posebno. Vaša nova Superior platinum i moderna Smart 50 ulazna vrata trebaju da budu baš tako jednako posebna kao i vi sami, prilagodljiva u meri da odgovaraju stilu Vaše kuće, da budu reprezentativna i iskažu vašu maštu i Vaš dobrar ukus. Pored estetskih i vizuelnih kvaliuteta Vaša ulazna vrata takođe treba da odgovaraju svim visokim zahtevima kvaliteta a da mogu znatno da Vam pomognu u uštedi zbog svojih visokih izolacionih vrednosti, poručuju iz Alurolla. Detaljnije o ostalim modelima čitajte OVDE.

Aluroll je za svoje kupce pripremio niz akcija, a sjajna cena očekuje vas za EASY DOOR garažna vrata, po ceni već od 300 evra. Detaljnije OVDE.

Posetite sajt aluroll.rs