InfoFoto: Ilustracija - kg-cci.co.rs

Obuka za rad u računovodstvu u Kragujevcu

Autor: Branko Vukašinović
15:00 | Petak, 30 03 2018

Regionalna privredna komora Šumadijskog i Pomoravskog upravnog okruga organizovaće u periodu od 11. aprila do 15. juna obuku za rad u računovodstvu u Kragujevcu. Polaznici će na obuci, koju će održati ovlašćeni računovođa i revizor Žikica Simonović, imati priliku da se upoznaju sa svim aspektima posla, od prijema dokumentacije do izrade finansijskih izveštaja. 

Obuka je namenjena polaznicima sa završenom srednjom školom ili ekonomskim fakultetom bez predznanja u ovoj oblasti, a sa željom da ovladaju tehnikom računovodstvenog posla, kao i svima onima koja žele da nadograde postojeće znanje iz knjigovodstva. Plan je da obuka traje 84 časa, a biće održana u prostorijama Regionalne privredne komore Šumadijskog i Pomoravskog upravnog okruga, koja se nalazi u Gradskom domu, u ulici Dr Zorana Đinđića 10, na petom spratu.  

Cilj obuke je da se polaznici upoznaju sa svim aspektima rada u knjigovodstvu, da ovladaju tehnikama knjiženja, obračuna i sastavljanja finansijskih izveštaja, kao i da tačno znaju šta treba da rade, pri svakom koraku, od prijema dokumentacije do izrade finansijskih izveštaja.

Obuka zvanično počinje 11. aprila u 12 časova. Na kraju obuke učesnici će dobiti sertifikat Privredne komore Srbije o odslušanom seminaru. 

Kotizacija po učesniku iznosi 25.000 dinara (plus PDV). Zainteresovani sve informacije mogu dobiti pozivom na broj telefona 034/338-077 ili posredstvom mejla marija.stojanovic@pks.rs, a mogu se prijaviti OVDE.