Info

Ocu svoje devojke nije bio po volji: Zbog zabranjene ljubavi proganjan, na kraju dobio i batine

Autor: Jovana Mladenović
13:49 | Ponedeljak, 25 05 2020

Kragujevčanina A.Đ. koji je zlostavljao i mučio dvadesettrogodišnjeg mladića uhapsila je ovdašnja policija, a zatim u njegovom stanu pronašla i oružje i municiju u nelegalnom posedu, kao i psihoaktivne supstance, saopšteno je iz MUP-a. Prema saznanjima portala InfoKG, povod za proganjanje i prebijanje je ljubavna veza između oštećenog i ćerke A.Đ. koju je on branio.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu uhapsili su A. Đ. (42) iz Kragujevca i odredili mu meru zadržavanja u trajanju do 48 sati. Sumnja se da je izvršio krivična dela zlostavljanje i mučenje, nedozvoljeno držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, falsifikovanje isprave i neovlašćeno držanje opojnih droga.

Postoje osnovi sumnje da je A. Đ. dvadesettrogodišnjeg Kragujevčanina tukao i naneo mu lake telesne povrede. Tome su prethodile brojne pretnje i kinjenje na razne načine, ne bi li mladić odustao od ljubavne veze sa njegovom ćerkom.

Pretresom stana A. Đ. policija je pronašla lovačku pušku koju je posedovao bez odobrenja, oko 300 komada metaka različitog kalibra, prikolicu sa nepripadajućom registarskom tablicom i 31 tabletu leka sa liste psihoaktivnih supstanci.

Osumnjičeni će u zakonskom roku, uz krivičnu prijavu, biti sproveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Kragujevcu.