InfoFoto: Mozzart sport

Od Kristijana za Gavrila! Za njegovu pobedu! Ronaldo poslao dres za licitaciju, novac će biti uplaćen za lečenje malog Gavrila

Autor: InfoKG
11:00 | Petak, 07 05 2021

Slavni fudbaler Kristijano Ronaldo poslao je Juventusov dres koji je odmah stavljen na licitaciju na Limundu, a iznos za koji bude prodat biće uplaćen za lečenje malog Gavrila. Dres je potpisan - "Od Kristijana za Gavrila! Za njegovu pobedu"!

Kompanija Mozzart, koja je već kupila Ronaldovu kapitensku traku i koja je sada obezbedila da dres stigne u Srbiju, iznela je početnu cenu od milion dinara. 

Licitaciju možete pratiti OVDE.

Od Kristijana za Gavrila! Za njegovu pobedu! Posle humanitarne licitacije na kojoj je Mozzart kupio Ronaldovu kapitensku traku, Portugalac je rešio da pošalje potpisan dres Juventusa sa porukom „para Gavrilo“! Zlata vredni crno-beli dres stigao je u Mozzartovo sedište pravo iz Torina, a ova kompanija nastavlja niz aukcija koje se u poslednje vreme organizuju u cilju prikupljanja sredstava za najskuplji lek na svetu. I ovaj komad opreme najveće fudbalske zvezde današnjice postavljen je na Limundu, sa početnom cenom od milion dinara!

Gavrilo Đurđević ima osam meseci i boluje od spinalne mišićne atrofije, a potrebno mu je još oko milion evra za lečenje. Mozzart je zahvaljujući fudbalskim menadžerima iz agencije LIAN Sports Nikoli Damjancu i Faliju Ramadaniju uspeo da dođe do Ronalda i pozove ga da se priključi akcijama, saopštila je kompanija.

Kapiten evropskih šampiona čuo je da je slučaj „traka“ imao humanitarni odjek i da je tada u fond otišlo 64.000 evra. Bilo mu je drago da je od tog celog događaja na kraju ispalo nešto veoma lepo i odlučio je da pošalje svoj potpisan dres. Para Gavrilo! Pela vitoria de Gavrilo!

U Mozzartu se nadaju da će i ova licitacija imati mnogo odjeka.

Izvor: Mozzart sport, InfoKG